Andra uppdrag

Sångerska

Solist

Flertalet soloframträdanden med ackompanjemang på piano, eller gitarr genomför jag på bröllop, dop, begravningar, mingelkalas mm.
Jag samarbetar också med www.solister.se
Se även under "avslutade uppdrag - Sång".


Jazzsång
Ett flertal jazzmusiker i olika konstellationer sjunger jag med så ofta möjlighet ges!

Tex turne´ med sångkollegan Anna-Maria Särnhult och Mölnlycke Storband där vi besökt de flesta jazzföreningarna i Västsverige. Sånger ur Alice Babs och Monica Zetterlunds repertoar. www.molnlyckestorband.com

Lyssna här
Gästsolist hos www.lindholmenbigband.se 
Frölunda Storband har också varit "mitt" jazzhem i många år. www.frolundastorband.com

Framträdande med storbandet har bland annat skett på Polketten på Liseberg, på Avenyn under GöteborgsVarvet, på flertalet baler och födelsedagskalas och även i egna konserter med gästartister som Triple & Touch mfl.

 

Kvartett

Sedan 1992 har jag tillsammans med tre nära tjejkompisar sjungit i kvartett acapella, Non Stop,  och vi har under åren haft en rad olika framtädanden. Här har vi blandat jazz, pop, visa och rock beroende på efterfrågan från publiken och vår egen sinnesstämning...


När Frölunda Indians spelade hemmamatcher i Scandinavium och bjöd in solister för att sjunga Nationalsången inför matchen, fick jag möjlighet att vara en av de som engagerades vid ett flertal tillfällen.

Ensemble
Jag har ingått som sopransångerska tillsammans med ytterligare åtta glada amatörer och proffs under föreställningskonceptet "Doktor Da Capo". Framträdandet har skett i Partille Kulturrum, Dergårdsteatern, Boulevardteatern  i Stockholm mfl.