Sångerska, bröllop i Göteborg

Söker ni efter en sångerska för ert bröllop? Mitt namn är Pernilla Warberg, och jag har lång erfarenhet som sångerska, inom såväl privat som offentlig verksamhet. Jag har mestadels sjungit vid bröllop i Göteborgsområdet, och sjunger alltid utifrån era preferenser och önskemål. Att få sjunga vid ett bröllop är ett av de mest ärofyllda uppdragen man kan få och därför är jag mycket stolt över att ofta bli anlitad och anförtrodd som sångerska för olika typer av bröllop. Musiken gör otroligt mycket för den upplevda stämningen och känslan på ett bröllop, och det är lika fint och berörande varje gång att få vara med och förmedla dessa känslor genom musiken, både till gästerna och brudparet.

Musiken och sångerna från bröllopet präglas också i stor utsträckning av minnen från den stora dagen, och låtarna kommer långt senare kunna påminna er om känslan ni hade på bröllopsdagen. Jag hjälper er gärna med musikval om ni så vill, och tack vare min erfarenhet som sångerska på olika bröllop kan jag komma med tips, idéer och inspiration till vilka sånger som skulle kunna passa för just ert bröllop. Givetvis kan jag framföra en bröllopsvariant av just den låt ni önskar, och vill ni att musiken ska ackompanjeras av piano eller gitarr går även det bra.

Erfaren sångerska för bröllop i Göteborgsområdet

Mitt livslånga intresse för sång och lång vana av att stå på scen har gjort mig till en professionell och rutinerad sångerska. Oavsett hur ni vill ha det på ert bröllop gör jag allt för att känslan och stämningen ni vill ha ska komma fram genom musiken. Om ni vill anlita mig som sångerska för bröllop är det bara att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så kan vi boka in ett möte. Vill ni veta mer eller har några övriga frågor nås jag också på telefon eller mail.